Restaurant Ca l’Ignasi, Cantonigròs. Osona.

C. Major 4

Cantonigròs, Osona, any 2007

Projecte d’adequació per a un restaurant dels espais de la planta baixa d’un edifici de dues plantes.

Fruit del trasllat de la ubicació del restaurant calia adaptar els diferents espais de la planta baixa per a les sales, cuines, magatzem i serveis. El projecte procura integrar el caràcter dels espais existents amb l’ imatge del que era el restaurant original, es per això que els materials emprats són toves ceràmiques acabades amb oli, fusta i passamà o planxa d’acer rovellat i envernissat tot conservant el caràcter que a cada espai li donaven les pròpies obertures a l’exterior

C. Major 4

Cantonigròs, Osona, any 2007

Projecte d’adequació per a un restaurant dels espais de la planta baixa d’un edifici de dues plantes.

Fruit del trasllat de la ubicació del restaurant calia adaptar els diferents espais de la planta baixa per a les sales, cuines, magatzem i serveis. El projecte procura integrar el caràcter dels espais existents amb l’ imatge del que era el restaurant original, es per això que els materials emprats són toves ceràmiques acabades amb oli, fusta i passamà o planxa d’acer rovellat i envernissat tot conservant el caràcter que a cada espai li donaven les pròpies obertures a l’exterior

slide image
slide image
slide image
slide image
slide image
slide image
slide image
slide image
slide image
slide image
slide image
slide image